I’m healthy

Blogged by Twan as Australia 2005,Computer Science,Diving,Education,Sports,Travel — Twan Mon 30 May 2005 5:22 pm

Ik heb besloten om een duikcursus te doen deze week zodat ik mijn PADI open water heb als ik naar de whitsundays ga.

Vandaag begonnen met een medische test die hier in Australie verplicht is om te doen voordat je mag deelnemen aan de cursus. De conclusie van de dokter was dat ik gezond was en ik ga dinsdag beginnen met mijn eerste dag theorie + een pool session 😀

Another small update…

Blogged by Twan as Australia 2005,Computer Science,Education,Travel — Twan Thu 26 May 2005 5:17 pm

Heb de laatste tijd niet meer zoveel hier gepost. Dat komt…. omdat er niet zo veel is gebeurd.. haha, aangezien ik hier ben voor mijn stage en dus 5 dagen in de week op kantoor zit blijft er niet zo heel veel tijd over om nog iets anders te doen. MAAR

daar komt verandering in. Ik heb gister weer een tripje geboekt naar de whitsunday islands. Dat is een eilandengroep een stukje boven Brisbane en staat bekend als het paradijs. Ik vertrek op 10 juni met het vliegtuig naar het noorden en zal op 11 juni op een zeilboot stappen. Op die zeilboot mag ik 3 dagen ( tot en met maandag) genieten van dit paradijs en op dinsdagavond vlieg ik weer terug naar Sydney.

Small update…

Blogged by Twan as Australia 2005,Computer Science,Education,Travel — Twan Fri 6 May 2005 5:16 pm

Ik ben afgelopen week naar een tradeshow geweest, was wel lache, allerlei nieuwe technische snufjes. Nog wat prularia gekregen.

Deze maand is hier de Cebit in Sydney. Uiteraard niet zo goed en groot als die in Hannover maar ik heb me ook aangemeld. Een kijken wat ze daar te showen hebben.

Ik heb me ook ingeschreven voor een fitnessabo bij de Universiteit van Sydney. Toch maar een beetje de spiertjes trainen en wat cardio is ook niet weg.

© 2009 Twan Sevriens