August 7th, 2002 – Pismo Beach

Blogged by Twan as Travel,USA 2002 — Twan Wed 7 Aug 2002 10:22 pm

We konden vandaag kiezen wat voor route we gingen rijden: – De ‘Albert route’ – De lange route langs de kust ‘The 17 mile drive’ Het is uiteindelijk de lange route langs de kust geworden. Duurde wat langer maar het uitzicht was het zeker waard.

Beetje zeeleeuwen spotten en krabbetjes zoeken. We waren speciaal nog helemaal om gereden om een kerkje te bezoeken. Toen we daar aankwamen bleek dat je moest betalen om binnen te komen en dit vond Truus zo schandalig dat ze besloot om niet naar binnen te gaan. Na de mooie omweg hadden we toch wel honger gekregen dus warmde we wat spaghetti op en Ton maakte een lekker kip.

De weg naar de camping was een slingerende weg met aan de ene kant bergen en aan de andere kant oceaan. De mist die in de bergen hing zorgde voor een mooie verschijning.

Fog in Mountains

Op de camping aangekomen even een strandwandeling gemaakt. Het was een stuk kouder geworden en we kregen honger dus gingen we in de rij staan om een plaats te krijgen. Uiteindelijk mochten we dan toch naar binnen om onze buikjes lekker vol te stoppen met verse visgerechten.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

© 2009 Twan Sevriens