August 2nd, 2002 – Zion NP + Las Vegas

Blogged by Twan as Travel,USA 2002 — Twan Fri 2 Aug 2002 6:02 pm

Om 8 uur opgestaan en ontbeten en direct door naar Zion National Park. Op de weg erheen zag je het landschap van Bryce naar Zion veranderen. In het park zelf kon je d.m.v. shuttles naar alle bijzondere punten gaan.

Zion National Park

Het was jammer dat we niet zo lang konden blijven want we moesten om 6.30pm de bus in Las Vegas hebben om daar een stadstour te maken.

De stadstour begon bij de show van het hotel Treasure Island. Daar stond een groot piratenschip buiten. Er verzamelde zich echt enorm veel mensen om naar de show te kijken maar het waaide iets te hard dus die ging helaas niet door.

Op naar de witte tijgers van Siegfried en Roy in ‘The Mirage’. Daar lag 1 witte tijger voor de rest weinig te zien in tegenstelling tot Ceasars Palace. Daar hadden ze het plafond zo gemaakt dat het in 1 uur de hemel van 24 uur liet zien. Het werd daar dus steeds dag en nacht. Ook de lichten in de winkels en alles gingen dan aan. Erg mooi gemaakt.

Volgende stop was de fonteinenshow bij het Bellagio. Daar spoten fonteinen echt enorm hoog op de maat van de muziek.

Las Vegas

Terug in de bus zijn we langs Parijs, VenetiŽ en New York gereden en we stopte Downtown.

In Downtown is eigenlijk alles begonnen. Het mooiste daar was een straat overdekt met allerlei lampjes die samen een complete lichtshow gaven. Samen met muziek zorgde dat voor een leuk spektakel.

Terug op de camping zijn ik, Reggy en THomas nog naar het circus circus casino geweest waar je een compleet attractiepark en een kermis binnen had.

Rond 0.30am zijn we toch maar gaan slapen wat 6,5 later moesten we weer opstaan.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

© 2009 Twan Sevriens