Moooooving

Blogged by Twan as Australia 2005,Computer Science,Education,Travel — Twan Wed 16 Mar 2005 6:15 pm

Nu denken jullie allemaal dat ik ga verhuizen, naja dat is ook zo! Als het goed is vandaag zelfs. Niet naar een ander huis, maar naar een andere kamer in hetzelfde huis.

Het zit namelijk zo:
Mike gaat over een paar weken naar huis en hij heeft een 2x zo grote kamer + deur naar veranda ( == deur naar de buitenlucht) dus belde ik George ( == eigenaar van het huis) op om te vragen of ik dan Mike’s kamer kon hebben. No worries m8, you can have that room.

Nu hoor ik jullie denken… maar… dat is pas over een paar weken. Dat klopt, nu komt het:
Daniel ( een vent uit slowakije die al 3 jaar hier op een studentvisa verblijft zonder naar school te gaan) woont in het huis next door. ( dat ook van George is) Hij had een deal met George dat hij wat deed poetsen en onderhouden in beide huizen en daarvoor kreeg hij korting op de huur.

Nu hoorde ik gister ineens dat Daniel naar huis MOEST, want ze hadden zijn visum niet verlengd. Hij is dus ook gister vertrokken. Daniel moest ook altijd de huur ophalen van beide huizen en dat heeft hij maandag dan ook gedaan. En meegenomen 😛 Hij is gewoon gegaan zonder iets te laten weten aan George.

Anyway, Christian (duitser die ongeveer dezelfde kamer heeft als mike) gaat nu op de plaats van Daniel wonen en wat van zijn klusjes opknappen en ik heb George gister gebeld om te vragen of ik de kamer van Christian mocht hebben.

Christian waarschuwde me omdat Ahmed die naast ons woont ook die kamer wilde hebben omdat hij studeert en nu een shared kamer heeft. Gelukkig was ik eerst en als alles goed is kan ik straks mijn spullen omgooien 😀

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

© 2009 Twan Sevriens